perjantai 17. helmikuuta 2012

Perrrrrjantaaaiii!

Fuengirolan katuja...

Meidän hotellin takapihaa
joku torspo iltakävelyllä!
Maisemaa parvekkeelta
No terve ja heipähei vaan taas, toivottelee juuri oluen korkannut Milla. Musta on tainnut tulla meidän virallinen bloggaaja, kun Sanni tykkää enemmän oikolukemisesta ja mun kirjotusvirheiden korjaamisesta. Mut ei se mitään, koska mä oikeesti rrrrakastan kirjottamista :)
Niin se ensimmäinen harjotteluviikko vaan hurahti yllättävän nopeasti. Mun harkkapäivä meni tänään nopeasti, kun vietin muutamia tunteja Marbellan sairaalassa erään asiakkaan kanssa. Onneksi meillä oli mukana mua vuotta nuorempi Markus, joka on asunu täällä ties kuinka kauan ja puhuu sujuvaa espanjaa. Minähän en ymmärtänyt lääkäreiden puheesta sanaakaan, joten Markus toimi tulkkina :) Meidän piti vaihdella puhelinnumeroita, kun suunniteltiin, että lähdettäisiin viikonloppuna ulos yhdessä Sannin ja Markuksen kaverin kanssa, mutta kun ei heti tullut sitä tehtyä, niin koko homma pääsi unohtumaan :( Noh, kyllä me pärjätään ton Sannin kanssa kahdestaankin.
Käytiin tänään töiden jälkeen tässä hotellilla olevalla salilla, jossa päästiin kokeilemaan Power platea. Jos kaikki ei tiedä mikä se on niin KVG eli kattokaa sieltä googlesta. Ajattelin sensuroida sen yhden sanan sieltä välistä... ihan vaan herkenpien lukijoiden vuoksi ;)
Tosiaan, se laite oli aika jännä! Kyseinen masiina siis tosiaan vibraa eli tärisee ja kyydissä ollaan tietynlaisissa asennoissa ja otetaan staattisia pitoja. Ajateltiin ekana, että "pyh, huijausta koko touhu. Ei voi tuntua missään", mutta kylläpä mulla vaan ainakin tuntu! Katellaan huomenna sitten uudestaan, et onko joitakin lihaksia löytyny.
Laiskan miehen treenin jälkeen suunnattiin alakerran kauppaan juomaostoksille. Stalkattiin oluthyllyjen välissä, että mitä olutta paikalliset suosii ja lopulta päädyttiin kolmen euron twelvariin! Kaksitoista olutta kolmella eurolla, ei paha! Ja äsken tosiaan ajattelin sitten pitää oluen maistajaiset, että voin sitten arvioida kyseisen juoman laatua. Nyt kun oon ottanu muutaman huikan, niin täytyypä todeta, että hyvälle maistuu! Alkomahooliakin tässä Steinburgissa näyttänee olevan 4,8 %, eli hyvä ostos taisi olla :)
Koska huomenna on suunnitelmissa suunnata vähän shoppailemaan, tai ainakin näyteikkunaostoksille, täytyy tänään jättää tämä virvokkeiden nauttiminen minimiin ja pysytellä kiltisti hotskulla. Huomisen ostosreissun jälkeen ollaan ihan varmasti ansaittu ulkoilu :p
Asiasta epäasiaan, ajattelin kertoa teille, että tämä mun ihottuma on alkanu parantua! Lisäksi me todettiin, että se taitaa sittenkin olla sitä aurinkoihottumaa, tosin mulla se taisi lehahtaa normaalia pahemmaksi. Pikkuhiljaa alan kuitenkin näyttää jälleen terveeltä ihmiseltä, enkä jotain kamalaa ihosairautta sairastavalta mongoloidilta! JES!
Koko tämä eka viikko on ollut aurinkoinen eiliseen asti, mutta tänään tuli vettä koko päivän aika kiitettävästi. Viime yönä herättiin ihan hirveeseen ukonilmaan, vaikka eka luulin, että täällä on syttyny sota. Vaikka kyseessä ei ollutkaan maahan putoilevat pommit ja räjähteet, mua pelotti vähintään yhtä paljon! Täällä se ukonilma oli vähän toista luokkaa kun mihin Suomessa on tottunu.
Ainii, Sannillekkin kuuluu hyvää! :D
Se on ollut tänään super energinen ja siivonnut meidän hotskuhuonetta. Power plate treenien jälkeen se jäi vielä salille huhkimaan itselleen kunnon hien pintaan. Yritin äsken ehdottaa sille, että mä tiskaisin, mutta mä en kuulemma saa, koska sille voi iskeä tekemisen puute jossakin vaiheessa, niin tiskit TÄYTYY jättää sille. Voi harmi :(
Just sekuntti sitten se istahti sohvalle ja sanoi: " voi miten ihana rentoutua"... Haloo, Sanniii, missä sä oot?? Täällä meidän hotellihuoneessa on joku outo tyyppi joka puhuu rentoutumisesta??
Mut joo, nyt mäkin siirryn tonne sohvan perukoille. Soronoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti