lauantai 18. helmikuuta 2012

No niin, tällä kertaa kirjoittaakin (vihdoin viimein!) Sanni!

Tänään tosiaan vietetään vapaapäivää. Aamulla virkeänä heräsin ja nautin runsaan aamiaisen Millan vielä nukkuessa ja päätinpä sitten lähteä vähän ulkoilemaan. Satuinpa sitten menemään Fuengirolan Feria-alueen ohi, jossa oli lauantaiset vanhan tavaran -markkinat menossa. Innostuinpa sitten kiertelemään niitä ja siellähän olisi ollut vaikka mitä kivaa ostettavaa! Antiikkitavaraa ja paikallisia myymässä omia vaatteitaan, vähän kirpparityyliin. Aikani kierrettyä lähdin kuitenkin tyhjinkäsin pois, ei sen puoleen, että olisihan siellä ollut ostettavaa, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi mukana. No sinne pääsee toisenakin päivänä! Loppulenkillä kiersin Fuengirolan rantakatua ja ns. bussikatua ikkunaostoksia tehden ja vielä kävin Thelman pullapuodista hakemassa tuoreen ruislimpun! Milla olikin jo sillä välin heräillyt ja maisteltiin vähän uutta hyvää ruisleipää ja päätettiin heti lähteä Malagaan vähän kattelemaan ja shoppailemaan.

Otettiin Renfe-juna kohti Malagaa ja matka kestikin n. 45 min. Odotukset oli suuret ja Malagassa olikin parempi sää kuin täällä, aurinkoista ja 18 astetta lämmintä! Lähdettiin innokkaina kohti keskustan kauppoja ja aluksi oltiin vähän hukassa sokkeloisilla kaduilla, mutta vihdoin päästiin köyhän opiskelijan shoppailuparatiisiin! Sanotaan vaikka näin, että ostettiin yhteensä viidet kengät, parit farkut, lukuisia paitoja, nahkatakki, ihonhoitotuotteita ja käytiin syömässä yhdessä paikallisten suosimassa ravintolassa herkullista paellaa (josta Milla ei kyllä tykännyt, ei merenelävät olleet sen makuun!) sekä vielä tulomatkalla käytiin Plaza Mayorin -ostoskeskuksessa, niin rahaa saatiin kulettua yhteensä vaan kaikkiin noihin vaan reilut 200 euroa. Halvalla lähti vaatteita!

Päivä vierähtikin äkkiä ja hotellilla oltiin seitsemän aikoihin ja vielä mentiin alakerran ruokakauppaan hakemaan huomiseksi syötävää ja täksi illaksi vähän juotavaa. Nyt pyöritään uudet vaatteet päällä, muotinäytös menossa juoden vähän halpaa olutta. Illalla suuntana on Jupiter-baari uusien ihanien ostosten sävyttämänä. Tämmöistä tänään siis!

Huomenna ehkäpä voisi mennä altaalla auringonottoon ja jos oikein jaksaa, niin voisi mennä paikalliseen eläintarhaan, Bioparciin, katselemaan valkoisia tikruja ja muita kivoja eläimiä. Mutta sen näkee huomenna, mikä on fiilis! Nyt Sanni sanoo gracias ja menee Millan kanssa valmistautumaan iltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti