lauantai 10. maaliskuuta 2012

Rintintiiin!

Lallallaaa, minulla on hyvä mieli ja Sannilla on paree olla myös! :)

Tänään aamusta oli pilvistä, joten oltiin molemmat sitä mieltä, että aivan loistava sää shoppailulle ;) Siispä lähdettiin junailemaan toistamiseen Plaza Majorin ostoskeskukseen, koska viimeksi jäi muutamia liikkeitä käymättä..

Käytiin syömässä ihan kivassa ravintolassa ja mahduttiin onneksi terassille nauttimaan ruoan lisäksi auringosta. Ja juuri, kun olen kriiseillyt pari päivää, että mitä tekisin mun tukalle kun pääsen Suomeen ja suunnittelin hiusten värjäämistä kokonaan tummiksi, kyseisen raflan miestarjoilija sanoi tilausta ottaessamme, että "you have a nice hair". Niin, ei ole tullut ainakaan vielä vastaan samanlaista tukkaa, joten nää on tällä hetkellä aika uniikit :) Tykkään näistä kyllä kovasti, mutta jotakin uudistusta kyllä toisaalta kaipaisi...aaaaaapuaaa, mitä mä teeeeen!

Asiasta takaisin ASIAAN. Tehtiin äsken Sannin kanssa yhteenvetoa meidän ostoksista...

Sannin tähän mennessä shopatut jutskat:
- n. kymmenen paitaa (meni laskuissa sekaisin)
- yhdet farkut
- kolmet shortsit
- kaksi takkia
- viidet kengät
- kolme laukkua
- huivi
- koruja
- meikkejä

Millan tähän mennessä shopatut jutskat:
- kolmet farkut
- suorat housut
- viidet kengät
- kaksi laukkua
- nahkatakki
- farkkushortsit
- yhdeksän paitaa
- koruja+ aurinkolasit
- legginssit+ alusvaatteita


OHO! Kuitenkin "puutoslistasta" uupuu vielä...mutta onneksi on vielä aikaa korjata asia!
:))

Näistä ostoksistamme huolimatta tilimme näyttää edelleen hyvältä, on täällä kuitenkin Suomen hintatasoon verrattaessa paljon edullisempaa :)

Nyt alkakoon laittautuminen iltaa/yötä varten! Ollaan menossa ensiksi alottelemaan parin tytön luokse ja siitä suunta on tuntematon ;) Illan idea on kuitenkin juhlia Sannin synttäreitä vähän etukäteen, onhan tämä kuitenkin meidän viimeinen viikonloppu täällä! Aika surullista :(

Näkymisiin!

Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti